U Luštica Bej uložili 2 miliona

Bez autora
Jul 25 2012

Tivatski Luštica Divelopment, u projekat Luštica Bay je, od početka godine uložila 1,867,804 eura, odnosno preko 20 miliona eura do sada. Kompanija izmiruje finansijske obaveze i u okviru je finansijskog plana za projekat. Pripremni građevinski radovi na projektu Luštica Bay počeli su u februaru ove godine. Do sada su izgrađeni pristupni putevi, otvoreno golf vježbalište i raščišćen teren za svih 18 rupa budućeg golf igrališta. Osim toga, za projektovanje golf terena angažovana je kompanija Geri Plejer Dizajn /Gary Player Design/ . Izgrađeni su model apartman i vidikovci na budućim lokacijama marine, glavnog puta i golf hotela. Master plan za Luštica Bay se trenutno razvija u građevinske dozvole, a sprovode ga različiti međunarodni timovi.

U Luštica Bej uložili 2 milionaTivatski Luštica Divelopment, u projekat Luštica Bay je, od početka godine uložila 1,867,804 eura, odnosno preko 20 miliona eura do sada, objavljeno je u izvještaju te kompanije za drugi kvartal 2012. godine.

Kompanija, kako se navodi, izmiruje finansijske obaveze i u okviru je finansijskog plana za projekat.

Pripremni građevinski radovi na projektu Luštica Bay počeli su u februaru ove godine. Do sada su izgrađeni pristupni putevi, otvoreno golf vježbalište i raščišćen teren za svih 18 rupa budućeg golf igrališta.

Osim toga, za projektovanje golf terena angažovana je kompanija Geri Plejer Dizajn /Gary Player Design/ . Izgrađeni su model apartman i vidikovci na budućim lokacijama marine, glavnog puta i golf hotela. Master plan za Luštica Bay se trenutno razvija u građevinske dozvole, a sprovode ga različiti međunarodni timovi, saopštila je Luštica Divelopment.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik